top of page
LogoDebruijn.png
logo-03.png

QuickScan financiering

 

Als agrarisch ondernemer bent u continu bezig om uw bedrijf zo optimaal mogelijk te laten renderen, ook in financieel opzicht. 

 

Maar is uw bedrijfsfinanciering ook van deze tijd of belemmert deze juist de slagkracht van uw bedrijf? Vaak is een financiering vanuit het verleden op een bepaalde manier gegroeid. Met onze QuickScan krijgt u inzicht in uw huidige financieringen en hoe deze geoptimaliseerd kunnen worden.

 

Zie het als een second opinion van de afspraken met uw bank omtrent rente, aflossingen, zekerheden, aansprakelijkheid en overige voorwaarden. Staat u aan de vooravond van een grote investering in uw bedrijf? Desgewenst geven wij een indicatie van de financierbaarheid van deze investering.

 

Want u wilt met uw bedrijf uiteindelijk toch niet de bietenbrug op gaan?!

48372288_m.jpg

v.a. €399

Waarom een QuickScan?

Er zijn verschillende situaties waarvoor een QuickScan voor uw agrarische bedrijf het verschil kan maken. U wilt bijvoorbeeld weten:

 • Of de lasten van huidige financieringen verlaagd kunnen worden

 • Of de voorwaarden en zekerheden nog passen bij uw huidige financiële situatie

 • Wat uw mogelijkheden zijn voor een nieuwe financieringsaanvraag

 • Hoe toekomstbestendig uw bestaande financieringen zijn

 


Hoe ziet de QuickScan eruit?

Op basis van de financiële documentatie die u aanlevert gaan wij aan de slag met een grondige analyse. Vervolgens bespreken met u onze eerste bevindingen en waar wij mogelijke kansen voor uw bedrijf zijn. Daarna stellen wij een rapport op, met daarin naast een compleet overzicht van alle lopende financiële zaken ook onze adviezen en aanbevelingen.


Daarnaast adviseren wij u één jaar kosteloos bij renteverlengers. Wanneer bijvoorbeeld de rentevastperiode op een van uw financieringen afloopt en u daarvoor een nieuw rentevoorstel van de verstrekker ontvangt, analyseren wij voor u of deze aanbieding u ook daadwerkelijk voordeel biedt. In sommige gevallen kan het namelijk lonen om uw financiering ergens anders onder te brengen.

Voordelen QuickScan op een rij

 • Compleet overzicht van de huidige financiële situatie

 • Overzicht zekerheden, convenanten en overige voorwaarden

 • Optimalisatie-advies van uw huidige financiering

 • Optioneel: U krijgt inzicht in de haalbaarheid van een financieringsaanvraag

 • De QuickScan verdient zich eenvoudig terug

 • Eén jaar kosteloos advies bij renteverlengers

69815793_s_edited.jpg

Wat kost de QuickScan van De Bruijn Agro Advies?

Net als u houden wij van duidelijk. De QuickScan bieden we daarom aan in 2 varianten:

 • Heeft u een eenmanszaak, maatschap of v.o.f.? Dan kost de QuickScan €399

 • Voor overige rechtsvormen kost de QuickScan €599

 

De indicatie van de financierbaarheid van een investering is tegen meerprijs van €250 (alle prijzen excl. BTW).

Mogen wij vervolgens uw financieringsaanvraag of -wijziging begeleiden naar aanleiding van de QuickScan? Dan worden de kosten van de QuickScan als korting verwerkt op de eerstvolgende factuur!

Waarom De Bruijn Agro Advies?

De Bruijn Agro Advies staat met de voeten in de klei, letterlijk. Eigenaar Emiel de Bruijn is opgegroeid tussen de koeien en runt samen met zijn ouders een melkveebedrijf. Tegelijkertijd kent Emiel door zijn jarenlange ervaring als financieringsspecialist bij Rabobank de weg en de spraak in de financiële wereld.
Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat De Bruijn Agro Advies weet wat er speelt op het boerenerf en hoe agrarische ondernemers geholpen kunnen worden bij het realiseren van hun ambities.

 

Meer weten of de QuickScan direct aanvragen?
Wilt u meer weten over onze QuickScan of specifiek over de financierings-mogelijkheden voor uw agrarische onderneming? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie. Of neem direct contact op via info@debruijnagroadvies.nl of 06 10 921 921.
 

portet_optie-07-klein.JPG
Vraag direct aan

Uw gegevens zijn succesvol ontvangen. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden van de QuickScan te bespreken.

Aanvraag_info_quickscan
bottom of page