top of page
Financierings-
begeleiding

Stel: u wilt een nieuwe stal bouwen en klopt aan bij de bank voor een financiering. Na het eerste telefoongesprek is al direct duidelijk dat de offerte van het bouwbedrijf niet volstaat. De bank vraagt om een plan met financiële prognoses, berekeningen van rentabiliteit en liquiditeitsverwachtingen. En hoe zeker u ook bent van uw investering: zo’n plan opstellen vraagt om specialistische kennis die u niet in huis heeft.


De Bruijn Agro Advies heeft deze kennis wel. Door jarenlange ervaring in het bankwezen, weet Emiel de Bruijn precies wat de bank nodig heeft. Door zijn kennis van de agrarische sector kan hij antwoord geven op uw vragen en de vragen van de geldverstrekker. In een taal die beide partijen spreken en begrijpen. Zo dient u een financieringsaanvraag in die past bij uw bedrijf. Want laten we eerlijk zijn: krediet aanvragen gaat niet om geld. Het gaat om het realiseren van plannen en het waarmaken van ambities.

 

Hoewel de bank nog altijd de belangrijkste financier van de agrarische sector is, is hierin een verschuiving zichtbaar. Financial of operational lease, erfpacht en zelfs crowdfunding worden steeds vaker ingezet om bedrijfsontwikkeling te financieren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op.

Offerte-check

Aan krediet hangt een prijs, in de vorm van een rentetarief en bijbehorende voorwaarden. De Bruijn Agro Advies beoordeelt graag of het aanbod van de bank past bij uw aanvraag en uw situatie. Een dergelijke offerte-check kan deel uitmaken van de ondersteuning bij een financieringsaanvraag, maar kan ook op zich zelf staan. Op basis van jarenlange ervaring kan De Bruijn kan onafhankelijk en kritisch beoordelen of de bank een passend aanbod doet.

Neem contact op

Via mail of telefoonnummer

portet_optie-07-klein.JPG
bottom of page